3 opțiuni pe care le găsești la majoritatea mașinilor, însă nu și la Dacia Logan

Dacia a progresat mult în ultimii ani, iar modelul Logan a făcut trecerea de la clasica Dacie din trecut la o mașină mult mai aplicată pentru nevoile din prezent. Totuși, Dacia Logan încă nu beneficiază, nici măcar la variantele cele mai scumpe, de opțiuni simple pe care le poți găsi la mai toate mașinile lansate pe piață în ultima perioadă. Verifică ofertele de ultimă oră Caroutis. Ai Dacia Logan la super preț!

3 OPȚIUNI PE CARE NU LE GĂSEȘTI LA DACIA LOGAN

În mod clar, Dacia Logan se situează în zona mașinilor făcute special pentru nivelul de trai al românilor sau, atunci când vine vorba de export, în zona mașinilor decente pe care le poți achiziționa la un preț mic în comparație cu alte modele similare din piață.

Chiar dacă au schimbat complet fața Loganului, cei de la Dacia nu adaugă și câteva ”accesorii” foarte utile pe acest model de mașină, în continuare extrem de căutat atât în România cât și în multe țări din Europa sau chiar din America de Sud.

1. Sistemul LANE ASSIST

”Lane assist”, sistemul care te atenționează atunci când părăsești brusc sensul de mers, a devenit o opțiune normală pentru mai multe modele de mașini. Sistemul și-a dovedit eficiența, iar mai mulți producători auto l-au adoptat și l-au considerat o necesitate. Nu însă și Dacia! Această opțiune nu va fi în continuare disponibilă pentru Logan.

2. Sistem audio profesional

Cei care își cumpăra Dacia Logan și sunt pasionați de muzică vor avea în continuare de suferit! Dacia a mai umblat la sistemul de sonorizare, dar sunetul rămâne un ”minus” important. Dacă ești pretențios și vrei să asculți melodii la o calitate superioară, atunci ori nu-ți iei Logan, ori va trebui să modifici complet sistemul audio. Îți livrăm orice mașină oriunde în România prin serviciul nostru complet

CE NU ARE DACIA LOGAN

3. Pachete sport

Din ce în ce mai cerute în piață, ”pachetele sport” sunt prezentate ca o alternativă la modele standard ale mașinilor. Din păcate, varianta sport pentru Dacia Logan va trebui să mai aștepte. Singurele diferențe sunt cele legate de puterea motorului, așa cum au fost și până în prezent. Nimic inventiv pe această latură.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *