8 mașini ieftine care te fac să arăți mai bogat decât ești

Știm că automobilul pe care îl conduci reprezintă un accesoriu important pentru tine. De multe ori însă, bugetul reprezintă un impediment în alegerea unui anumit model. Trebuie să știi că există și posibilitatea să-ți achiziționezi un model elegant la un preț accesibil.

Atunci când au apărut, modelele pe care ți le propunem au fost din zona celor considerate de lux, iar prțurile au fost și ele pe măsură. Acum, un astfel de automobil, la mâna a doua, cu ceva kilometri rulați și cu deprecierea adusă de trecerea timpului, poate fi o variantă destul de accesibil. Mașini premium de închiriat la prețuri mici. Verifică oferta!

OPT MAȘINI CARE TE FAC SĂ ARĂȚI MAI BOGAT DECÂT EȘTI

Lexus LS430

Masaj, scaune încălzite sună bine? Ei bine modelele Lexus chiar dacă sunt mai vechi vin echipate cu dotări de lux. Un astfel model, cu aproximativ 15 ani vechime poate fi găsit chiar și cu 5000 de euro.

Jaguar XF

Se remarcă prin eleganța designului exterior, prin confortul interior și prin ușurința cu care se conduce. Un Jaguar XF accesibil costă de la 4000 de euro în sus.

Range Rover

Un SUV britanic luxos poate fi găsit pe piața auto second hand cu prețuri pornind tot de la 4000 de euro. Ce-i drept, modele din anii 2002-2003.

Nissan Z350

Un model sport rapid și rafinat cu motor V6. Prețul minim pentru un model din 2008 este în jur de 6000 de euro.

BRAND-URI SCUMPE, PREȚURI MICI

Porsche Boxter

Un Porsche atrage întotdeauna atenția, chiar dacă e un model ceva mai vechi. Poți găsi și cu 7000 de euro un exemplar din 2007.

Mercedes S Class

Deși s-ar putea să fie nevoie să scoți bani serioși din buzunar pentru întreținere, poți cumpăra un Mercedes Clasa S din 2003 și cu 3000 de euro.

BMW Seria 7

5000 de euro pentru BMW Seria 7. Tentant, nu? Găsești un astfel de exemplar cu aproape 300.000 de km rulați, dar și cu o putere de 245 de cai. Cele mai bune prețuri de pe piață la modele BMW. Verifică lista și rezervă o mașină

Rolls Royce Silver Spirit

Dacă ești pretențios, dar bugetul nu e punctul forte, poți conduce un Rolls Royce cu sub 200.000 de km la bord, pentru mai puțin de 12.000 de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *