Când ar trebui să apară noile modele Dacia Logan și Dacia Sandero

Lansarea celor trei modele noi Dacia, Logan, Sandero și Sandero Stepway, este evenimentul de top pe piața aut omânească în acest an. Noile modele arată spectaculos și sugerează faptul că Dacia a lucrat intens la partea design. În scurt timp, cele trei modele vor fi în curțile dealerilor, gata să fie luate acasă. Verifică ofertele de ultimă oră Caroutis. Ai Dacia Logan la super preț!

Dacă la nivel de dimensiuni lucrurile nu vor fi schimbate prea mult, în ceea ce privește tehnologiile și designul există modificări substanțiale. Generația a treia de Logan, Sandero și Sandero Stepway vine cu schimbări și la partea din față, dar și la cea din spate, ceea ce, oferă senzația de lățime mai mare a noilor automobile.

CÂND APAR NOILE MODELE DACIA LOGAN ȘI DACIA SANDERO

„Logan se remarcă prin silueta complet redesenată. Linia ușor descendentă a pavilionului, […] precum și efectul generat de îngustarea graduală a geamurilor laterale conferă vehiculului un aspect dinamic. O serie de elemente estetice ale Noului Logan se regăsesc și pe Noul Sandero și Noul Sandero Stepway, printre acestea figurând semnătura luminoasă în formă de Y, ecartul redus între roți și pasajele acestora, precum și noul design al mânerelor de uși”, se arată în comunicatul celor de la Dacia.

Și interiorul va fi unul modern, deși nu există încă imagini oficiale. Va exista un ecran mare pentru sistemul multimedia, poziționat în centrul bordului. De menționat ar mai fi senzorul radar, camera video din spataele oglinzii retrovizoare, sistemele avansate de audiență (asistent de bandă, frânare autonomă de urgență, asistent de unghi mort, senzori de parcare opționali). Mașini premium de închiriat la prețuri mici. Verifică oferta!

ÎN CE ȚĂRI VA APĂREA NOUL LOGAN

Momentul mult așteptat al lansării oficiale pentru cele trei noi modele va fi pe 29 septembrie. Ulterior, mașinile urmând să ajungă la dealeri, și de acolo, în posesia cumpărătorilor.

România, Spania, Noua Caledonie, Tahiti, Estonia, Letonia, Lituania, Polonia, Ungaria, Slovacia, Maroc, Bulgaria, Republica Moldova sunt piețele auto care vor comercializa noul Logan. Astfel, cu excepția Spaniei, a treia generație de Logan, nu va rula pe șoselele marilor piețe din vestul Europei, Franța, Italia și Germania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *