Care este cea mai scumpă mașină electrică scoasă la vânzare în România

Mașinile electrice prind tot mai mult teren pe piața din România, iar mulți dintre șoferii români tind să-și achiziționeze astfel de automobile. Un consum mai mic și, la fel de important, mai puțină poluare în oraș, sunt printre argumentele principale ale îndrăgostiților de mașini electrice. Îți livrăm orice mașină oriunde în România prin serviciul nostru complet

CÂT COSTĂ CEA MAI SCUMPĂ MAȘINĂ ELECTRICĂ

Totuși, chiar dacă oamenii își doresc mașini electrice, care să fie silențioase, să consume puțin și nici să nu polueze mediul înconjurător, există și două minusuri importante: costurile ridicate de achiziționare și punctele de încărcare, care nu sunt, cel puțin pentru moment, la fel de prezente ca benzinăriile standard.

La o scurtă căutare pe cel mai mare site de vânzări auto din România, putem observa că mașinile electrice au prețuri destul de ridicate, iar unele ajung chiar să coste enorm de mult.

De exemplu, într-un top al celor mai scumpe mașini electrice scoase la vânzare în România se află Porche Taycan. Modelul electric al celor de la Porche costă între 110.000 de euro și chiar 182.000 de euro, în funcție de numărul de kilometri pe care îi are în bord și, bineînțeles, de anul fabricației. Mașini premium de închiriat la prețuri mici. Verifică oferta!

În topul mașinilor electrice foarte scumpe își face loc și Tesla S, care poate fi cumpărat pentru 110.000 de euro, la fel ca Audi E-Tron sau Tesla X.

Dacă ne uităm pe modelele care scad sub 100.000 de euro, atunci găsim un Mercedes Benz EQC, ediție limitată, din 2020, la 88.000 de euro, dar și un Jaguar I-Pace, la 79.000 de euro.

MODELE BUNE ȘI IEFTINE

În cazul în care nu-ți permiți să dai atât de mult pe o mașină electrică, există și variante mai ieftine. De exemplu, un Opel Ampera, din 2012, cu 150.000 de km, poate fi al tău pentru doar 10.000 de euro, în timp ce un Renault Zoe, mai mic și bun pentru oraș, costă 9.500 de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *