Care sunt cele mai comune probleme pe care le poate avea un Renault Megane

Vânzările de autoturisme au scăzut mult din cauza pandemiei, însă chiar și așa specialiștii au realizat un top al celor mai vândute modele în România în prima trimestru al anului. Modele românești, Logan, Duster și Sandero, ocupă primele trei poziții, urmate de Skoda Octavia, Renault Clio și Renault Megane. Pe ultimul ne propunem și noi să-l analizăm în acest articol, mai ales că, în fiecare an este unul dintre preferatele românilor când vine vorba de achiziții. E important să știți ce probleme tehnice poate avea un Renault Megane, dar și cum se pot rezolva acestea. Îți livrăm orice mașină oriunde în România prin serviciul nostru complet

CELE MAI COMUNE PROBLEME LA RENAULT MEGANE

Una dintre problemele destul de obișnuite pentru Renault Megane este la geamurile electrice. E posibil să observați că geamurile se închid și se deschid mai lent decât în mod normal sau că acțiunea începe cu dificultate, situație în care, cel mai sigur există o problemă la macaraua geamului. În acest caz e posibil să fie nevoie ca macaraua să fie înlocuită.

Motorul vibrează sau produce un zgomot neobișnuit. Acest lucru se poate întâmpla din două motive: din cauza conductei de admisie care vibrează sau din cauza unei cleme rupte pe conducta de combustibil, care duce la frecarea acesteia de furtunurile de aer. Primul pas este să identificați care dintre cele două este de vină și apoi să înlocuiți piesa în cauză.

PROBLEME ALE MOTORULUI LA RENAULT MEGANE

Motorul “se îneacă” sau nu funcționează la parametri optimi. Este încă o problemă destul de des întâlnită și sugerează o problemă la bobinele de aprindere. Este recomandat să schimbați bobinele în momentul în care constatați că vi se întâmplă cele menționate anterior. De altfel, e indicat să le schimbași pe toate cele patru în același timp. Mașini premium de închiriat la prețuri mici. Verifică oferta!

Performanțe reduse ale motorului diesel. E posibil să vă confruntați cu o asemenea problemă, concomitent cu aprinderea martorului luminos pentru filtrul de particule. Acest filtru este responsabil pentur reducerea emisiilor sistemului de evacuare. În condițiile în care conduceți preponderent în oraș, atunci acest sistem nu se încălzește suficient pentru a arde particulele nocive. Pentru rezolvarea aceste situații, în primă fază, încercați să mergeți cu o viteză constantă, timp de zece minute, în viteza a treia. Acest lucru ar putea ajuta la arederea particulelor și astfel, va stinge martorul luminos. Lucrurile se complică puțin dacă această variantă nu va funcționa. Va trebui să înlocuiți atât filtrul de particule cât și uleiul și filtrul de ulei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *