Cât costă cel mai scump volan auto din lume. FOTO

Atunci când vorbim despre pasionații adevărați de mașini nu ar trebui să ne surprindă nimic. Acești oameni investesc sume imense pentru ca mașinile lor să arate cât mai bine la exterior și să fie cât mai puternice sub capotă. Și banii cheltuiți n-ar trebui să ne surprindă, indiferent pe ce sunt cheltuiți.

Fie că vorbim despre un tunning de ultimă generație, fie că vorbim de investiție într-un sistem audio ca de concerte sau fie că vorbim despre… a avea cel mai scump volan din lume. Mașini premium de închiriat la prețuri mici. Verifică oferta!

CÂT COSTĂ CEL MAI SCUMP VOLAN DIN LUME

Da, ați citit bine! Există și cel mai scump volan din lume, iar despre el vom vorbi în rândurile ce urmează! În 1965, se realiza odelul Shelby Mustang GT350, o adevărată bijuterie, iar volanul unui astfel de model sta la baza unei tranzacții record.

În 2018, volanul bolidului GT350 s-a vândut pentru suma de 4.000 de dolari. Desigur, putem vorbi despre volane mai scumpe în zilele noastre, dar asta pentru că sunt tehnologizate la maximum și făcute în diferite combinații de sport și eleganță. Dar volanul acestui Shelby este din lemn, extrem de simplu și, totuși, a costat o avere.

VOLAN SCUMP, MAȘINĂ ȘI MAI SCUMPĂ

Pentru a înțelege mai bine de ce costă 4.000 de dolari un volan de GT350, haideți să ne uităm puțin pe lista de prețuri cu care pasionații de mașini de colecție își pot achizționa un Shelby Mustang GT350.

Am intrat pe classiccars.com, locul unde se ”distrează” iubitorii de mașini, iar prețurile pentru un Shelby din 1965 pleacă de la 80.000 de dolari și ajung chiar și la 100.000 de dolari. Văzând aceste ”scoruri” putem înțelege și accepta mult mai ușor cum doar un volan al acestei mașini extrem de apreciate ajunge să coste aproape cât o Dacia Logan. Verifică ofertele de ultimă oră Caroutis. Ai Dacia Logan la super preț!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *