Cât costă o Dacia Duster în Franța în comparație cu România

De multe ori ne dăm seama că dacă ne-am fi făcut concediul în străinătate, am fi ieșit mai ieftin decât în România. Deși surprinzător, uneori e valabil și pentru mașini. Ne-o demonstrează prețurile pe care diferitele versiuni de Dacia Duster le au în Franța și chiar în Germania, comparativ cu prețurile practicate pe piața de la noi. Verifică ofertele de ultimă oră Caroutis. Ai Dacia Logan la super preț!

Cea mai ieftină variantă de echipare din Franța, Access, în România nici nu există și pornește de 12.490 de euro. Această variantă e prezentă și în Germania la un preț încă și mai mic, 11.790 de euro.

DACIA DUSTER, MAI SCUMPĂ ÎN ROMÂNIA DECÂT ÎN FRANȚA

Trecem și la variantele existente pe piața de la noi. Astfel, Essential, pornește de la 13.600 de euro fiind cea mai ieftină din România. Echiparea similară pe piața franceză este singura mai scumpă în Franța, 14.750, preț de pornire. În Germania însă, Essential începe de la 13.200 de euro.

Vorbim despre varianta Prestige cu asistență video la parcarea cu spatele, aer condiționat automat, scaune încălzite față și jante de aluminiu de 17 inch, care în România costă 18.250 de euro, iar în Franța prețul de pornire e cu mai mult de 1000 de euro mai mic, 16.950 de euro. Îți livrăm orice mașină oriunde în România prin serviciul nostru complet

A TREIA GENERAȚIE DE DUSTER PROGRAMATĂ PENTRU 2026

Versiunea Comfort este cu puțin mai scumpă în România, sub 1000 de euro. Astfel, această echiparea pornește la noi în țară de la 14.650 de euro, iar în Franța prețul începe de la 15.800 de euro. În Germania, în schimb, un Duster Comfort se poate achizționa cu un preț de pornire de 14.400 de euro.

În acest moment, inginerii lucrează la generația a treia de Dacia Duster. Reprezentanții departamentului design anunță că noul Duster ar putea fi lansat undeva în anul 2026, fiind luat în calcul inclusiv un motor 100% electric sau hibrid.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *