Cât costă o Dacia Logan vândută la o reprezentanță din Brazilia, în comparație cu România

Vânzarea autoturismelor Dacia a fost în continuă creștere în ultimii ani. Nu punem la socoteală anul 2020, afectat serios de pandemie, și observăm că în ultimii opt ani vânzarea modelelor fabricate la Mioveni și de grupul Renault în filialele sale, s-a dublat față de intervalul anterior. E cunoscut faptul că Dacia este un autoturism vândut în zeci de țări, în unele dintre ele fiind comercializat sub brandul Renault sau chiar sub alte branduri (Nissan). În Brazilia, spre exemplu, Dacia se vinde sub brandul Renault, mașina originară din România împlinind în această vară 13 ani pe piața sud americană. Verifică ofertele de ultimă oră Caroutis. Ai Dacia Logan la super preț!

CÂT COSTĂ LOGANUL ÎN BRAZILIA

Dacia a pătruns pe piața din America de Sud în anul 2005, fiind prezentă la început în Columbia, Venezuela și Ecuador. De atunci și până în 2015 în Columbia s-au și produs modelele Dacia, evident sub brandul Renault care are filiale în multe state sud-americane. În 2007, Dacia a intrat și pe piața din Brazilia.

În Brazilia piața auto diferă în mare parte față de cea din România atunci când vine vorba de prețuri, dar nu neapărat și în cazul Loganului. În statul sud american sunt comericializate două tipuri de Renault Logan: Life și Zen. Prima variantă de echipare are un preț de pornire de 8850 de euro. Renault Logan Zen costă încă și mai mult. Prețurile încep de la 9221 de euro și cresc, la ambele variante, în funcție de opțiunile pentru care optează fiecare cumpărător. Mașini premium de închiriat la prețuri mici. Verifică oferta!

DIFERENȚE DE PREȚ ÎNTRE LOGANUL BRAZILIAN ȘI CEL ROMÂNESC

În România cel mai ieftin Logan costă 7630, cu o diferență, iată, de 1200 de euro față de cel mai mic preț practicat pe piața din Brazilia. La noi în țară Dacia comercializează modelul Logan în opt variante, iar cea mai scumpă dintre ele pornește de la 11.300 de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *