Cât va costa noua Dacia Spring în România

La mijlocul lunii octombrie Renault a prezentat în cadrul unui eveniment online primul autorturism Dacia 100% electric, Dacia Spring. Producătorul francez a anunțat că va fi cel mai acceisibil model electirc din Europa, însă a evitat să anunțe în mod oficial prețul de pornire pentru Dacia Spring. Verifică ofertele de ultimă oră Caroutis. Ai Dacia Logan la super preț!

Noul model Dacia va începe să fie comercializat în primăvara anului 2021 pentru companiile de car sharing. Persoanele fizice vor putea intra în posesia primei mașini electrice din România în toamna aceluiași an, comenzie ptând fi făcute începând cu luna martie. Prețul oficial pentru România se lasă momentan așteptat. Ceea ce este clar este că va costa mai puțin decât Skoda Citigo- eIV, cel mai iefton model electric de pe piața din România. 19.900 de euro e prețul de pornire pentru modelul modell ceh.

CÂT COSTĂ DACIA SPRING

Există, totuși, informații din care s-ar putea deduce prețul cu care se va comercializa Dacia Spring. În Ungaria, de exemplu, a fost lansată o campanie de pre-comenzi, iar cele 100 de mașini puse la dispoziție au fost vândute. Automat a existat și un preț: reprezentanța Dacia din capitala Ungariei a anunțat prețul oficial: 17.800 de euro. “În Ungaria, prețul modelului va fi de 6.490.000 de forinți pentru primele 100 de unități vândute în campania de pre-comenzi, iar clienții care beneficiază de bonus guvernamental pot obține mașina electrică pentru 3.990.000 de forinți (10.900 de euro)”, este anunțul de pe site-ul reprezentanței Dacia de la Budapesta. Mașini premium de închiriat la prețuri mici. Verifică oferta!

Chiar dacă primele 100 de unități au fost epuizate, clienii pot în continuare să pre-comande noua Dacia 100% electrică. Pentru rezervare trebuie doar să plătească un avans de 280 de euro.

CARE VA FI PREȚUL PENTRU PRIMUL AUTOTURISM ELECTRIC DIN ROMÂNIA

La vecinii noștri din vest, TVA-ul este de 27%. Astfel, prețul fără subvenții de la stat și fără TVA este în jur de 14.000 de euro. În aceleași condiții, românii ar putea achiziționa Dacia Spring cu 16.700 de euro sau cu 8350 de euro prin Rabla Plus (programul asigură maximum 50% din prețul mașinii sau 9.200 de euro). Momentan nu se știe care vor fi condițiile sau dacă Rabla Plus va exista și în 2021.

Informații despre prețul Dacia Spring au apărut și în Germania. Conform Autombilwoche, primul autombil 100% electric din România ar urma să coste 15.000 de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *