Ce probleme tehnice au modelele de Ford Kuga

Ford a fost prima companie care a lansat o un automobil nou, în pandemie. În luna martie, atunci când de abia începuse starea de urgență, a avut lansarea celei de-a treia generații de Ford Kuga. Pe lângă noutăți și lucruri frumoase, Kuga vine, însă și cu ceva probleme tehnice. Prețurile pentru noul model al producătorului american se situează între 25.850 de euro și 42.850 de euro. Verifică ofertele de ultimă oră Caroutis. Ai Dacia Logan la super preț!

PROBLEME TEHNICE PENTRU FORD KUGA PLUG-IN-HYBRID

Noul Kuga împrumută destul de mult din desginul noului Focus, are un look modern și linii fluide. Ca motorizare e disponibil în mai mule variante – manuală sau automată diesel EcoBlue 1,5 litri sau de 2 litri, benzină EcoBoost de 1,5 litri , doar cu cutie manuală. Motorizările vin cu puteri de 120 CP, 150 CP sau 190 CP.

Din actuala gamă, Kuga ese cel mai electrificat model. Americanii au pus la dispoziție versiuni hybrid, mild hybrid și plug-in hybrid. Ultima variantă (Ford Kuga Plug-in-Hybrid – PHEV) este și cea care a creat probleme din punct de vedere tehnic și care poate fi achizționată și în România. Îți livrăm orice mașină oriunde în România prin serviciul nostru complet

CÂT COSTĂ FORD KUGA ÎN ROMÂNIA

Acest model are anumite probleme din fabrică la mufele de alimentare cu energie. Practic, ceea ce au semnalat inginerii a fost posibilitatea apariției unui incendiu în momentul încărcării la o stație de putere. Din acest motiv, cei de la Fors au fost obligați să retragă de piață un număr de 28.000 de unități.

Modelul Kuga Plug-in este disponibil în România din luna martie, la un preț care pornește de la de 35.000 de euro cu tot cu TVA. Americanii și-au propus ca, în ciuda pandemiei, în 2020 să ajungă la un număr de 350 de automobile vândute în România. În prima fază, Ford a importat din Spania 200 de unității, dintre care 120 au fost deja cumpărate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *