Cele mai bune SUV-uri de închiriat în 2021

Dacă am căzut de acord de la primele rânduri că înainte de a închiria o mașină este nevoie de o analiză amănunțită, înseamnă că următoarele rânduri de la Caroutis despre SUV-uri o să îți prindă bine.

Cele mai bune prețuri de pe piață la modele BMW. Verifică lista și rezervă o mașină

Ce ne așteaptă în 2021 și care sunt SUV-urile recomandate să fie închiriate. Printre Porsche și Mercedes-Benz Clasa G, topul SUV-urilor recomandate pentru închiriere include și Dacia Duster, care a venit cu o surpriză uriașă pe piața europeană când a lansat TCe 150.

Macan, soluția pentru a revitaliza Porsche

Compania cu sediul în Stuttgart și-a vânat revitalizarea pe acest segment în momentul în care a decis lansarea modelului Macan, de la Porsche.  Provenit dintr-un dialect indonezian, “Macan” înseamnă “tigru”, denumire care vine ca o mănușă modelului ținând cont de modul în care arată și ce inspiră.

Verifică ofertele de ultimă oră Caroutis. Ai Dacia Logan la super preț!

Modelul a fost lansat în mai multe variante, în funcție de dorința clientului. Versiunea facelift primește patru culori noi îndrăznețe (Mamba Green, Miami Blue, Dolomite Silver și Crayon), dar și o bandă luminoasă LED care unește cele două stopuri, o caracteristică introdusă recent la modelele Porsche.

Interiorul lui Macan are accente preluate de la modelul Porsche 911, dar așa cum îi stă bine unui SUV a primit un ecran multimedia mai mare, iar ventilațiile au fost repoziționate. Bordul e disponibil în patru moduri de rulare: Comfort, Individual, Sport și Sport Plus, ultimul dintre ele fiind și cel mai intens.

Velar, SUV-ul ca un superstar. Ce ne oferă Range Rover

Range Rover Velar are alura unui superstar, iar venirea lui pe piață a țintit locul gol lăsat între Evoque și Range Rover Sport. Look-ului intimidant îi poate ține companie un motor pe măsură: V6 diesel de 3.0 litri cu 300 de cai putere și un cuplu de 700 Nm.

Îți livrăm orice mașină oriunde în România prin serviciul nostru complet

Range Rover Velar își răsfață ocupanții cu o atmosferă premium la bord și cu o cabină high-tech. Bordul și consola centrală integrează trei ecrane mari, configurabile. Aventurosul Velar are și veleități de off-roader, pentru că oferă și funcții speciale pentru terenuri grele, cum ar fi HDC (Asistență la coborârea pantelor) sau Terrain Response 2.

Mașini premium de închiriat la prețuri mici. Verifică oferta!

Reset la Mazda. Ce oferă CX-5

Mazda CX-5 reprezintă modul prin care gigantul nipon a răspuns la nevoile oamenilor pe un segment care capătă tot mai multp putere. În România, Mazda CX-5 a câștigat teren prin una dintre versiunile populare de la noi, cea cu motor 2.2 diesel, pune la dispoziția șoferului 175 de cai putere și un cuplu de 420 Nm, un sistem de tracțiune integrală și o cutie automată cu șase rapoarte.

Jaguar I-Pace, mașina anului în 2019

Jaguar I-Pace a fost desemnat Mașina Anului în Europa în 2019, apoi a cucerit și titlul mondial. SUV-ul premium electric de clasă medie, cu autonomie de 480 de kilometri parcurși între două încărcări, a reușit să atragă prin ceea ce oferă. Două motoare electrice îi asigură o putere maximă de 400 de cai putere și un cuplu instant de 696 Newton metri. Sunt cifre care îi asigură un sprint de la 0 la 100 km/h în doar 4,6 secunde. În arena SUV-urilor electrice premium, I-Pace îi așteaptă pe iX3 de la BMW, pe EQC de la Mercedes-Benz și pe E-Tron de la Audi.

Volvo a găsit formula câștigătoare

Volvo a găsit formula câștigătoare prin care a intrat direct în topul SUV-urilor. Într-un singur an, colosul suedez a crescut vânzările cu aproape 15%. Formele simple și interiorul minimalist se alătură motorului de top T5, cu transmisie automată și tracțiune integrală. Ajunge de la 0 la 100 km/h în doar 6,5 secunde!

Ce ne oferă Mercedes

Pătrățos și brut, inamic al aerodinamicii, dar preferat de vedetele de la Hollywood, Mercedes-Benz Clasa G și-a păstrat flerul retro.

Ca atunci când a venit pe lume, la sfârșitul anilor ’70, off-roader-ul are încă semnalizatoarele pe capotă, roata de rezervă pe ușa portbagajului și balamalele portierelor la vedere, acele portiere care se închid cu sunetul metalic specific. Cu motor V8 și 422 de cai putere, G 500 este o bestie stilată.

Și nu în ultimul rând, Dacia Duster

Toate revistele de specialitate scriu un lucru la unison: modelul Dacia Duster TCe 150 este cel mai rapid de la constructorul român. Este pusă în mișcare de motorul dezvoltat de Daimler în parteneriat cu Alianța Renault-Nissan. Același propulsor se regăsește sub capota clasei compacte de la Mercedes-Benz, dar propulsează și Nissan Qashqai, și Renault Kadjar. 150 de cai putere și cuplu de 250 de Newton metri. Accelerează de la 0 la 100 km/h în 10,4 secunde și atinge o viteză maximă de 191 km/h.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *