Cum arată noua Dacia Spring, prima mașină electrică din portofoliul uzinei de la Mioveni

Cel mai accesibil automobil electric din Europa, după cum anunță reprezentanții grupului Renault, Dacia Spring, a fost prezentat pe 15 octombrie în cadrul unui eveniment online. Conform producătorului în toamna lui 2021 va începe și comercializarea lui. Aspect robust, spațioasă, interior bine echipat sunt câteva dintre detaliile celui mai nou model Dacia 100% electric. Verifică ofertele de ultimă oră Caroutis. Ai Dacia Logan la super preț!

CUM ARATĂ DACIA SPRING

Între informațiile importante legate Dacia Spring sunt autonomia anunțată de producător – 225 de kilometri conform ciclului WLTP și 295 de kilometri conform ciclului WLTP City. Conform statitsticilor automobilele din aceeași clasă parcug zilnic în medie 31 de kilometri, ceea ce înseamnă o încărcare pe săptămână. De asemenea, viteza maximă anunțată va fi de125 de kilometri pe oră.

Din rațiuni economice, Dacia Spring va fi produsă în China. “Șase mașini electrice din zece sunt produse acolo. Asta a permis nu numai dezvoltarea unui ecosistem pentru distribuția de mașini, dar și pentru producția de mașini la niște costuri extraordinare raportate la calitate”, spune Mihai Bordeanu, directorul de marketing Dacia. Mașini premium de închiriat la prețuri mici. Verifică oferta!

CE DOTĂRI ARE DACIA SPRING

Dacia se laudă cu designul noului ei model definit prim liniile puternice, dimensiunile compacte, aspectul modern, semnătura luminoasă Dacia redesenată. De asemenea, va avea jante de 14” cu aspect diamantat și scut de protecție spate. În privința interiorului acesta va fi unul spațios, confortabil pentru patru persoane, un portbagaj mare (280 l) și o banchetă rabatabilă. Robustețe de SUV combinată cu agilitate pentru drumurile din oraș, totul pentru o experiență perfectă.

Ușor de condus” așa este caracterizată de cei de la Dacia. În același și echipamentele cu care e dotată sunt practice – sistem multimedia MEDIA NAV pentru conectarea prin Apple CarPlay și Android Auto pe un ecran tactil de 7″. În plus, Dacia Spring are senzori de parcare și cameră video spate, geamuri electrice față spate, servordirecție electrică și multe altele pe care le puteți descoperi începând cu toamna anului viitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *