Cum arată noul model de Mini, care va ieși pe piață în 2021

Ești fan al mașinilor de mici dimensiuni sau …soția ta este? Vă facem cunoștință cu noul model Mini, care va fi lansat în 2021. Pe cât de puternic, pe atât de frumos, Mini Cooper Hardtop Coral Edition e propunerea producătorului britanic pentru anul viitor – o mașină sport și, în același timp,retro-chic, disponibilă în trei variante de motorizare, cu două sau cu patru uși și un design inedit. Și prețul este unul…deosebit – pornește de la 25.500 de dolari. Mașini premium de închiriat la prețuri mici. Verifică oferta!

NOUL MINI COOPER APARE ÎN 2021

Așa cum indică și numele, Coral Red, noul mini este roșu metalic, culoare preluată de la modelul Clubman. Pentru contrast, acoperișul este complet negru, la fel cum sunt și capacele oglinzilor laterale și farurile. Tapiseria este din piele neagră și finisajele negru lucios. Ediția limitată a modelului JCW GP are cel mai puternic motor, de 2 litri și 301 CP.

Noul Mini vine în trei variante:

Coper – motor de 1,5 l și 134 CP;

Cooper S – motor de 2 l și 189 CP;

Cooper SE (disponibil doar în varianta cu două uși) – varianta electrică cu o autonomie de până la 110 mile (177 km). Puterea motorului electric este de 181 CP.

La capitolul “siguranță”, Coral Edition a primit din partea specialiștilor patru stele din maximum cinci. Sistemele de securitate includ seonzori pentru avertizarea în caz de coliziune frontală, detectarea pietonilor și frânarea de urgență automoată în caz de pericol. Ca opțiuni, pachetul de asistență pentru șofer include și sistem de asistență la parcare. Îți livrăm orice mașină oriunde în România prin serviciul nostru complet

PUNCTE FORTE MINI COOPER 2021

Specialiștii care au condus deja noul model al producătorului britanic au trecut la plusuri manevrabilitatea, accentul pus pe sportivitate, comportamentul în curbe și motorul cu turbocompresie. De asemenea, și Cooper SE, care complet electric oferă o experiență excelentă la condus, la fel ca modelele pe motorină sau benzină. Hatchback-ul englezesc nu are însă numai părți pozitive. Faptul că este un autoturism cu accent pe sportivitate face să scadă confortul, din cauza suspensiilor rigide. De asemenea, versiunea standard nu vine cu o echipare prea bogată. Nu are compatibilitate Apple CarPlay, iar afișajul de 6,5 inch este redus, în raport cu standardele moderne.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *