Cum arată și cât costă cea mai scumpă Dacia Logan scoasă la vânzare pe Autovit

Dacia e marca auto a României, e sigură, bună și ieftină – așa o știm cu toții. Actuala gamă Logan de pe piață are prețuri care pornesc de la 7600 de euro, pentru un autoturism nou. Să dăm peste 12 mii de euro pe un Logan nou în varianta sedan pare ușor excentric. Totuși există oameni care cer o sumă uriașă pe un Logan “cu buletin”, plimbat serios pe șosele. Vrem să credem că posesorul anunțului a greșit..moneda..zerourile… Verifică ofertele de ultimă oră Caroutis. Ai Dacia Logan la super preț!

CE PREȚ ARE CEA MAI SCUMP MODEL DACIA LOGAN PE AUTOVIT

Autovit este cea mai mare “piață” auto online din România. Găsești acolo de toate pentru toți. De la autoturisme de câteva sute de euro până la sute de mii de euro, Autovit satisface orice pretenții și oferă variante pentru orice buget. Evident, că printre sutele de mii de mesaje cu autoturisme second hand de vânzare se strecoară și anunțuri cu totul fantastice. Și când spunem fantastice vrem să spunem SF, unele care nu au de-a face cu realitatea.

Un cetățean din județul Vâlcea a scos la vânzare un Logan vechi din 2015, pe care, țineți-vă bine, cere nu mai puțin de 12.000 de euro. Dacă nu cumva l-a “tunat” cu niște diamante, am zice că mai degrabă a greșit…fie moneda (vrând de fapt să ceară 12.000 de lei, deși și așa e de timesnewroman), fie a pus un zero în plus. 1200 de euro, mai treacă-meargă. VEZI AICI CUM ARATĂ MAȘINA

CE DOTĂRI ARE CEL MAI SCUMP LOGAN PE AUTOVIT

Sigur sunteți mega-curioși să aflați ce dotări și specificații are bolidul. Ei bine, are la bord aproape 84.000 de kilometri, un motor de 1,6 MPI și 90 de cai de putere. Lasă și dâră pe șosea..Are Euro 3…deci noxele sunt între “punctele forte”. Îți livrăm orice mașină oriunde în România prin serviciul nostru complet

Oricum, posesorul anunțului ne anunță că prețul e negociabil “cât e este nevoie pentru a rezolva problemele”, așa că, dacă de la 12.000 de euro îl lasă la 120, s-ar putea să-și și găsească client.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *