Cum prelungești viața turbinelor la BMW. 3 trucuri care îți vor salva o mulțime de bani

Una dintre problemele cu care se confruntă posesorii de BMW-uri este legată de turbine. Iar una dintre marile întrebări ale acestora este: ”Cum prelungești viața turbinelor?”. Ei bine, din fericire, există câteva mici trucuri care te pot ajuta să ții mașina departe de service-uri și să economisești astfel sume importante de bani. Cele mai bune prețuri de pe piață la modele BMW. Verifică lista și rezervă o mașină

CUM PRELUNGEȘTI VIAȚA TURBINELOR LA BMW

Dacă îți place să conduci mai ”sportiv”, atunci trebuie să știi că stilul tău va afecta cel mai mult turbinele. Iar dacă nu vrei să cheltui bani grei pentru schimbul acestora, există trei trucuri prin care poți avea grijă de modelul tău de BMW. Tot ce trebuie să faci e să-ți adaptezi modul de condus pentru a-ți respecta și mai mult mașina decât ai făcut-o până în prezent.

1. N-o ”călca” atunci când motorul e rece

E frumos sunetul scos de caii putere, dar dă-i timp mașinii tale să se încălzească. Abia după ce va merge ceva timp la turație normală, poți să începi să te ”joci” cu căluții de sub capotă. Dacă nu vei avea răbdare, atunci riști să afectezi turbinele puternic în cazul în care forțezi mașina la rece.

2. După ce ajungi în parcare, mai lasă motorul pornit câteva minute

Indiferent dacă te grăbești sau nu, de fiecare dată când ajungi la destinație dă-i timp mașinii tale să-și revină. Mai lasă motorul 2-3 minute pornit chiar dacă ai ajuns în parcare, pentru ca turbina să se răcească așa cum scrie la carte. Mașini premium de închiriat la prețuri mici. Verifică oferta!

CE FACI DACĂ S-A DEFECTAT TURBINA

3. Recondiționează turbinele

În cazul în care n-ai respectat ”ponturile” de mai sus și ai ajuns la momentul în care turbina s-a defectat, încearcă s-o recondiționezi, nu s-o schimbi. Calitatea nu-ți va fi afectată, iar mașina va funcționa în continuare la parametri normali.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *