Cum previi mătuirea farurilor de Dacia, Opel, Volkswagen sau BMW. Ai două variante!

Una dintre problemele importante cu care se confruntă toți șoferii din lume este mătuirea farurilor. Indiferent de cât de scumpă este mașina, la un anumit moment se va întâmpla ca farurile să aibă de suferit din cauza condițiilor meteo și a pietricelelor care sar mereu în ele. Îți livrăm orice mașină oriunde în România prin serviciul nostru complet

CUM PREVII MĂTUIREA FARURILOR

Există, așadar, clasica întrebare: ”Cum previi mătuirea farurilor”. Ei bine, există cel puțin două moduri prin care poți avea grijă de farurile mașinii tale, care funcționează excelent la Dacia, Opel, Volkswagen sau chiar și la mașinile de nivel superior de la BMW.

Folie protectoare pe faruri

Cel mai simplu și la îndemână mod de a-ți proteja farurile este acela de a pune o folie protectoare peste ele. Mare atenție! Folia trebuie să fie în concordanță cu normele legale și să nu afecteze calitatea luminii. În cazul în care folia nu este transparentă și vei fi oprit de poliție riști să primești o amendă usturătoare și chiar să rămâi fără talon. Așadar, fiți foarte atenți la ce cumpărați și la ce vi se montează pe mașină.

Lichid de parbriz de calitate

Ai o mașină care e dotată cu spălător de faruri? Dacă răspunsul este afirmativ, atunci îți recomandăm să folosești un lichid de parbriz de calitate superioară. În caz contrar, dacă soluția nu este una de nivel ridicat riști ca farurile tale să se murdărească mai mult și să nu ai o lumină de bună calitate în timpul nopții. Mașini premium de închiriat la prețuri mici. Verifică oferta!

CUM ÎȚI SALVEZI FARURILE MĂTUITE

În cazul în care nu vrei să folosești niciuna dintre metodele de mai sus, e bine să știi că și polish-ul este una dintre soluțiile foarte bune pentru ”revitalizarea” farurilor. Îți recomandăm să mergi la firme specializate pentru ca rezultatele să fie unele excelente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *