De ce apar mai mereu mașinile Volvo în filmele de la Hollywood?

Volvo este o companie producătoare de mașini din Suedia, lansată pe piață în 1927, atunci când a ieșit de pe porțile fabricii și ”Jakob”, primul model al celor de la Volvo. De atunci, suedezii au devenit un nume din ce în ce mai important pe piața auto, iar cifra de afaceri atinge aproape 18 miliarde de euro în fiecare an. Volvo are peste 28.000 de angajați în fabricile sale.

VOLVO, MARCA PREFERATĂ LA HOLLYWOOD

Atunci când spui Hollywood și te gândești la filmele de acțiune, mai că ai fi tentat să crezi că producătorii adoră să aibă numele grele din piață, gen Mercedes, BMW sau Audi, dar, în realitate, lucrurile stau diferit. Volvo este marca cea mai prezentă în producțiile din Statele Unite.

De exemplu, Volvo și-a făcut loc în celebra serie ”Twilight”, dar suedezii apar și în ”The Simpsons” sau în varianta din 2017 a filmului ”SpiderMan. Celebrul model Volvo 240, lansat în 1986, își face loc și în comediile ”Virgin la 40 de ani” și ”Just Friends” sau în comedia romantică ”27 Dresses”.

În 2014, la filmările pentru ”John Wick”, Keanu Reeves apare într-un Volvo S60, din 2001, iar în același an Volvo apare cu modelul XC90 și în filmul de mare succes ”Gone Girl”, din 2014, atunci când este condus de Ben Affleck. Evident, Volvo nu putea lipsi nici din seria de filme ”Home Alone”.

VOLVO, STAR ȘI ÎN SERIALE

Volvo nu s-a mulțumit doar cu apariții în filmele de lung-metraj și a trecut și la zona de seriale. Modelul Volvo V70 apare în ”Breaking Bad”, în timp ce Volvo V70, din 2001, apare în celebrul ”Doi bărbați și jumătate”.

Chiar dacă nu este considerată o marcă de lux și nu este inclusă de specialiști în gamele de top, mașinile Volvo sunt între primele la testele de siguranță, lucru extrem de important. Mașini premium de închiriat la prețuri mici. Verifică oferta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *