În ce țară se găsesc cele mai multe modele de Dacia în afară de Europei

Povestea Dacia a reînceput în 2004, odată cu lansarea la Paris a Daciei Logan. Au urmat multe schimbări, lansări, iar azi e una dintre cele mai bine vândute mașini din Europa. În total, în toată lumea uzinele Dacia-Renault comercializează automobile în 44 de țări și e interesant de observat ce piețe “a cucerit” mașina românilor. Verifică ofertele de ultimă oră Caroutis. Ai Dacia Logan la super preț!

Pentru început, haideți să vedem care este ordinea preferințelor cumpărătorilor de automobile Dacia. Ei bine, Sandero este modelul preferat la nivel mondial, Loganul, chiar dacă ceva mai ieftin ocupă locul secund, iar Dacia Duster este pe poziția a treia. Ceea ce scade din popularitatea Loganul este faptul varianta Logan MCV este destul de puțin achizționată, producându-se doar la fabricile din România și din Maroc.

UNDE SE VÂND CELE MAI MULTE DACII ÎN AFARA EUROPEI

Țara în care Dacia se vinde cel mai bine, din afara Europei este Brazilia. În Țara Cafelei, la fabrica de la Curitiba, sub sigla Renault se produc patru tipuri: Logan, Sandero, Duster și Duster Pick-Up. Sandero, care se vinde și în varianta RS, este cel mai cumpărat model în Brazilia. Îți livrăm orice mașină oriunde în România prin serviciul nostru complet

În Rusia, următoarea piață ca număr de mașini Dacia, Duster este cel mai popular model. Acolo Loganul este pe doi în top, iar Sandero abia pe poziția a treia.

MODELUL DACIA PREFRAT DE ROMÂNI

Prețul scăzut al modelelor Dacia, comparativ cu alte mărci, reprezintă în continuare punctul forte al producătorului româno-francez. Dacia Logan este preferata românilor an de an, chiar și după apariția pe piața a modelelor Sandero și Duster. Astfel, cel mai acceisibil Logan este versiunea Acces care pornește de la 7630 de euro (model standard cu 73 CP și cutie manuală în cinci trepte de viteză și un consum mediu raportat de 5,15l/100 km)Vorbim, desigur, de genreația a doua de Logan, întrucât deși a avut lansarea, la finalul lunii septembrie, prețurile pentru noul Logan încă nu au fost făcute publice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *