Păreri anvelope Hankook. Cinci lucruri pe care nu le știai despre acest producător

Este important ca atunci când alegi un set de anvelope criteriul financiar să nu fie cel care să conteze în primul rând. Siguranța ta și a celor care te însoțesc la drum primează, iar o investiție în cauciucuri o dată la trei patru ani merită din plin. De ce investiție? Pentru că între producătorii importanți de anvelope și firmele necunoscute, există diferențe mari de preț. Calitatea și durabilitatea sunt și ele superioare în cazul celor “de firmă”. În acest articol vă prezentam principalele caracteristici ale unuia dintre cei mai importanți producători de anvelope – sud-coreeni de la Kankook. Mașini premium de închiriat la prețuri mici. Verificați oferta!

LUCRURI PE CARE NU LE ȘTIAI DESPRE HANKOOK

Hankook este o companie care a introdus pe piață anvelopa care nu face pană și, de asemenea și care are parteneri producători auto de top – BMW, Mercedes și Audi. Hankook este unul dintre sponsorii importanți al spanililor de la Real Madrid, cu care și-a prelungit colaborarea până în 2023. Totuși, sud-coreeni au avut mult de tras pentru a-și impune produsele, ei nefăcând parte din grupul celor cinci mari: Michelin, Pirelli, Bridgestone, Continental și Goodyear, favoriele europenilor.

1. Sponsorizări, asocieri de imagine și furnizor. Pentur Hankook cucerirea pieței europene a fost și esteo prioritate. Astfel, și-au propus să crească în popularitate prin asocierea imaginii lor cu anumite competiții sportive importante, cluburi de fotbal și campionate de automobilism. Din 2014, Hankook e partener oficial al UEFA Europa League. Sud-coreeni sunt sponsori ai lui Real Madrid și ai Borussiei Dortmund (din 2009). În plus, sunt parteneri ai Campioantului German de Turisme, în calitate de furnizori de anvelope. Livrăm orice mașină oriunde în România prin serviciul nostru complet

2. 20 milioane de anvelope Hankook lângă Budapesta. Din planul de “cucerire” a Europei, a făcut parte și decizia de a deschide o fabrică Hankook în Ungaria. În 2007, la mai puțin de 100 de kilometri de Budapesta, s-a deschis uzina Racalmas. Cei peste 3000 de angajați produc peste 20 de milioane de anvelope în fiecare an. 55.000 de cauciucuri este capacitatea zilnică de producție.

3. Hankook înseamnă în coreeană, “anvelope din Coreea”, iar numele companiei a fost pus în 1953, la 12 ani de la deschidere. În primul interval, fabrica s-a numit Chosun Tire Factory. În afara anvelopelor, Hankook produce și baterii auto, plăcute de frână și jante din aliaj.

HANKOOK PRODUCE ANVELOPA CARE NU FACE PANĂ

4. Tehnologie nouă pentru confortul pasagerilor. Hankook investește în dezvoltare și a creat o anvelopă bazată pe o tehnologie care reduce zgomotul produs în rulării, contribuind astfel la îmbunătățirea confortului în autoturism. Silent Technology a fost implementată pe Hankook S1 Evo SUV, un cauciuc pentru SUV-uri.

5. Anvelope care nu fac pană. Tehnologia are la bază un gel negru, încălzit la o sută de grade Celsius care este aplicat în strat gros. Cu ajutorul lui se sigilează înțepăturile și anvelopa poate continua să ruleze fără să-i fie afectată calitate. Volkswagen Touran și Passat au fost primele care au fost echipate cu agest gen de anvelope.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *