Reparația prematură pe care trebuie s-o faci la Dacia Sandero. Se uzează foarte repede și costă 1000 de euro

La finalul lunii septembrie Dacia și-a prezentat noile modele Logan, Sandero și Sandero Stepway. Sandero este cel mai așteptat dintre cele trei pe piața europeană, însă prețul și momentul în care va putea fi cumpărat întârzie să fie anunțate. Până atunci e bine de știut ce probleme există la actuala generație de Sandero. Jurnaliștii francezi au trecut în revistă care sunt cele mai mari probleme ale Daciei Sandero. Verifică ofertele de ultimă oră Caroutis. Ai Dacia Logan la super preț!

DEFECȚIUNI FRECVENTE LA DACIA SANDERO

Cele mai importante defecțiuni care pot apărea la a doua generație de Sandero sunt la motoarele de 0.9 TCe 90CP care-și pot pierde din putere și de asemenea, la ambreiaj care s-ar putea uza mai repede decât în mod normal. Francezii de la publicația L’Automobile au situat Dacia Sandero pe ultima poziție între modele analizate, la egalitate cu Citoren C3. În afara problemelor la motor și la ambreiaj, francezii mai critică și sistemul MediaNav, a cărui înlocuire costă 1000 de euro, 10% dintr-un Sandero nou.

„Cu câteva luni înainte de retragerea acestui model de pe piață, Sandero 3 urmând să fie lansat curând, acest mic model Dacia încă strică reputația măcii românești controlată de Renault”, scriu jurnaliști L’Automobile.

ÎMBUNĂTĂȚIRI DACIA SANDERO 3

Pe 29 septembrie, Dacia și-a prezentat modele generației a treia Logan, Sandero și Sandero Stepway, fără motoare Diesel. Există îmbunătățiri pe toate planurile, atât din punct de vedere tehnic, al dotărilor interioare și al nivelului de siguranță. Sandero 3 va avea o platformă CMF-B (aceeași cu Renault Clio). Din primele informații va exista în două variante de motorizare: 1.0 l și 75 CP, 1.0 l și 100 CP. Îți livrăm orice mașină oriunde în România prin serviciul nostru complet

De 12 ani, de când e pe piață, Sandero s-a vândut în 2,1 milioane de unități. Dintre ele, 1,3 milioane, aproximativ 65%, sunt Sander o Stepway, model care începând cu generația a treia primește o identitate proprie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *