Softul aflat pe mașinile Volkswagen ID.3 este românesc și are probleme

La începutul lunii septembrie, Volkswagen a lansat cel mai ieftin model electric al ei. 30.000 de euro fără TVA costă varianta standard de Volkswagen ID.3. Lansarea comercială a noului model a fost puțin întârziată de niște probleme la softul dezvoltat de Continental îm România. Constructori de la Sibiu, Timișoara și Iași au fost “mâna întâi” la serververul de aplicații auto. Mașini premium de închiriat la prețuri mici. Verifică oferta!

CE PROBLEME DE SOFT ARE VOLKSWAGEN ID.3

Wolkswagen ID.3 100% electric ar fi trebuit să fie lansat în vara lui 2020, dar lucrurile au fost amânate până pe 10 septembrie pentru că au existat erori la partea de software. Se pare că a fost vorba despre serverul la care au lucrat inginerii români în vederea implementării softului.

Inginerii care au lucrat la noul model Wolkswagen nu au fost exclusiv din Româmia, iar erorile apărute ar fi fost în realitate din cauza unor neconcordanțe între codurile scrise de programatorii românii și de ceilalți cu care au lucrat nemții. 10.000 de oameni de la Wolkswagen au lucrat în permanență pentru a remedia problemele și pentru a face ca întârzierea lansării să fie cât mai mică. Presa din Germania a scris că ID.3 dădea 300 de erori în fiecare zi. Îți livrăm orice mașină oriunde în România prin serviciul nostru complet

CÂT COSTĂ VOLKSWAGEN ID.3 ÎN ROMÂNIA

Partea de software a fost ultima implementată pe noul model electric de la Wolkswagen, la un an de când a început producția la uzina de la Zwickau. Erorile de soft au fost rezolvate, partea de sotware adăugată manual și, astfel, s-a putut lansa cel mai accesibil autoturism electric de la Volkswagen. În prima fază au fost produse 20.000 de unități.

Wolkswagen ID.3 e disponibil și în România. Inițial s-a vorbit de alte prețuri, ulterior acestea au mai crescut. Astfel, 1st Edition costă 38.188 de euro, 1st Edition Plus costă 43.901 euro, iar 1st Edition Max 49.617 euro, cu tot cu TVA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *