TOP 5 cele mai inspirate borduri de mașini

Există două tipuri de oameni, atunci când vine vorba de cumpărat mașini: oamenii care sunt cuceriți de frumusețea bolidului și cei care se îndrăgostesc iremediabil de caii putere de sub capotă. În acest articol îi vom alinta pe primii dintre ei! Am strâns pentru voi cele mai frumoase cinci borduri de mașini!

În trecut, producătorii auto erau preocupați să ofere un design excelent la exterior, iar interiorul îl rezolvau mai ”simplu”. Totuși, în ultimii ani, industria auto a conștientizat importanța design-ului interior. Astfel au apărut câteva modele de mașini cu borduri absolut superbe.

CELE MAI INSPIRATE BORDURI DE MAȘINI

BMW i3

Modelul i3 de la BMW te răsfață cu tehnologii de ultimă generație, toate ambalate într-o formă excelentă la interior. Cele mai bune prețuri de pe piață la modele BMW. Verifică lista și rezervă o mașină

Audi A8

Audi a avut întotdeauna mașini care să îmbine eleganța exteriorului cu utilitatea și frumosul de pe interior. Oamenii au făcut însă o treabă senzațională cu bordul modelului A8.

Mercedes AMG

Modelul AMG GT Coupe de la Mercedes îți taie efectiv răsuflarea atunci când te așezi la volan. Un ecran imens de unde poti afla absolut tot ce îți dorești, o linie excelentă de design, cu cusături fine și acel sunet inegalabil al butoanelor. Mașini premium de închiriat la prețuri mici. Verifică oferta!

Ferrari Roma

Noul model Ferrari Roma n-are cum să nu-ți placă! Scuderia italiană a reușit să facă perfect legătura între viteză și eleganță, iar tu te vei simți, măcar pentru puțin, la fel ca James Bond.

Maybach

Dacă simți nevoia să treci la următorul nivel, atunci Maybach e gata să te aștepte. Tot ce înțelegi prin lux e tradus într-o linie absolut încântoare pe interior.

CÂT COSTĂ ELEGANȚA

Ne-am clătit ochii pe unele dintre cele mai frumoase design-uri interioare ale mașinilor, dar un bord perfect nu este însă accesibil oricui. Prețurile modelelor prezentate încep de la 70.000 de euro și pot ajunge chiar până la milioane de euro, în cazul în care doritorii își aleg finisaje exclusiviste.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *