TOP 5 mașini cu consum mic pe care trebuie să le închiriezi dacă ai un buget limitat

Atunci când vrei să închiriezi un automobil sunt câteva apecte de care e bine să ții cont. Dincolo de fiabilitate, siguranța oferită, e important să știi cât combustibil consumă, în medie, modelul ales.

Skoda Rapid – se numește “Rapid”, dar nu viteza o recomandă. Este o mașină ideală de vacanță, în familie. Cei de la Skoda au avut clar în mintea crearea unui model economic din punct de vedere al consmului. Astfel, pentru un motor 1,6 Tdi Skoda Rapid nu depășește 4- 4.2 la 100 de kilometri în afara orașului și în jur de 6,7 -7 la suta de kilometri în oraș. Verifică ofertele de ultimă oră Caroutis. Ai Dacia Logan la super preț!

TOP 5 MAȘINI CU CONSUM MIC

Skoda Octavia – Dacă vreți să închiriați o mașină ceva mai mare, dar să se mențină ideea unui consum redus, Skoda Octavia este o soluție excelentă. Un motor diesel, cu aceeași putere 1.6 și cu 105 cai putere, poate avea, în funcție de stilul de condus un consum situat între 3,2% și 5,4%. Așadar, contați pe un cosum mediu de 4,3 la suta de kilometri.

Seat Ibiza – Modelul producătorului spaniol se încadrează cu brio în categoria celor economice din punct de vedere al consumului. Un exemplar de Seat Ibiza cu motor 1.4TDi ȘI 75 de cai consumă în condiții ideale 4% în afara orașului și 5,6% în localitate.

MAȘINI CARE AU GRIJĂ DE BUGETUL TĂU

Volkswagen Golf – e alegerea perfectă atunci când nu dispui de un buget ridicat, dar ai nevoie să închiriezi o mașină. Modelul producătorului german este între cele cu cel mai mic consum pe motorină din categoria automobilelor compacte. La un model cu motor de 1.6, consumul mediu este de 3,2 la suta de kilometri. Îți livrăm orice mașină oriunde în România prin serviciul nostru complet

Dacia Logan – Modelul clasic românesc este vestit pentru consumul redus. De altfel, e varianta ideală atunci când nu dispui de un buget foarte mare. La motorizarea 1,5 dCI, Loganul consumă sub 5% în afara orașului. La o viteză constantă de 80km/h și cu respectarea tuturor indicațiilor, poate ajunge chiar la un consum mediu de 2 la suta de kilometri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *