Top 5 mașini ieftine care te fac să nu te mai uiți la Dacia Logan

Ideea cumpărării unei mașini noi este mai inspirată decât cea a achiziționării unui autoturism second-hand, mai ales atunci când vrei să fii sigur că, măcar o vreme, nu vei avea probleme mecanice. Și chiar dacă dispui de un buget limitat, trebuie să știi că varianta Dacia Logan are și alternative extrem de apropiate ca preț. Mașini premium de închiriat la prețuri mici. Verifică oferta!

Top 5 mașini ieftine care te fac să nu te mai uiți la Dacia Logan

1. Hyundai i10

Lansat în 2007, Hyundai i10 este prezent pe piața europeană în patru variante. Cel mai accesibil dintre ele, cu echipare clasică costă 7500 de euro. Nu este cea mai spațioasă mașină, dar are date interesante: consum mediu de 5l/100km la suta de kilometri, 66 de cp la motor de 1l, geamuri electrice față și spate.

2. Fiat Tipo

Reinventat de italieni în urmă cu cinci ani, Fiat Tipo e o variantă interesantă dacă ai un buget redus, dar vrei o mașină nouă. Modelul cu echipare standard costă aproximativ 7550 de euro, are 95 de CP și un motor de 1.4l. În plus, vine echipat cu sistem Start-Stop, geamuri electrice față și șase airbag-uri.

3. Citroen C3

Noul model de Citroen C3 este complet diferit de cel anterior, însă și-a menținut prețul accesibil. Noul C3 e un SUV în toată regulă și are un preț de pornire pentru versiunea standard de 8500 de euro. La un motor de 1,2l și 68 de cp, producătorul francez promite un consum de 4,7l/ 100km. În plus, mașina e dotată cu un computer de bord multifuncțional și un senzor pentru situațiile în care depășești banda de mers. Îți livrăm orice mașină oriunde în România prin serviciul nostru complet

CE MAȘINI IEFTINE SĂ CUMPERI

4. Hyundai i20

Este sora mai mare a modelului i10, dar ca preț nu este mult mai mare. Puțin peste 8500 de euro e prețul de pornire al lui Hyundai i20. Evident, cifrele sunt superioare față de i10. Astfel, motorul de 1,25l dezvoltă 75 cp. Deși nu e un aspect pozitiv, consumul mediu mixt estae și el mai mare: 5,8 l/100km. Dintre dotări amintim sistemul Start-Stop și oglinzile electrice încălzite.

5. Toyota Aygo

Japonezii de la Toyota produc modelul Aygo în Cehia, grație popularității de care se bucură în Europa, iar prețul de start nu depășește 9160 de euro. Ajuns la a treia generație, Aygo vine cu un motor de 1,1l și 67cp. Consumul este între piesele de rezistență ale acestui model: 4,2l/100 km este consumul mediu mixt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *