Peugeot 3008 rămâne o mașină vânată în regim rent a car

Topul celor mai căutate mașini de închiriat în România

Dacia Logan rămâne una dintre cele mai închiriate mașini de către români. Deși pe listă se află și alte mărci străine, Dacia Logan rămâne o soluție ieftină, bună și la îndemână pentru șoferii care vor să tranziteze România cu o mașină închiriată.

În topul celor mai căutate mașini de închiriat se află Renault și Wolkswagen, însă lista continuă cu alte mărci care oferă confort clienților.

De ce Dacia Logan rămâne în topul mașinilor de închiriat

În mod cert, Dacia Logan este în topul clasamentului nu doar pentru Caroutis, ci și pentru alte firme care operează pe piață. Și asta pentru că Dacia Logan reprezintă o variantă mai accesibilă din punct de vedere financiar. Cu un preț care e considerat accesibil, Dacia Logan oferă și un confort sporit în uriașul spațiu pe care aceasta îl deține prin conceptul inginerilor de la Pitești.

Peugeot 3008 este o altă mașină din top, un autovehicul premiat în cadrul mai multor evenimente și o variantă dorită pe piața de rent a car.

Peugeot 3008 reprezintă unul dintre cele râvnite modele 4&4. Autovehicului este modelul ideal pentru drumurile din România, mai ales dacă destinația este într-o zonă montană sau, așa cum știm toți că există, zone defavorizate de constructori, unde asfaltarea a rămas doar un vis frumos.

Compactă și spațioasă, Peugeot 3008 vine cu un confort util inclusiv pentru 5 persoane. Prețul unui astfel de model, varianta 2019, pornește de la aproximativ 40 de euro dacă e închiriat pe mai multe zile și poate să vă ducă până la 60 de euro pe zi. Este o diferență de lux și confort față de Dacia Logan, dar și prețul este de paroximativ 3 ori mai mare decât pentru marca românească.

Nemții au dat lovitura cu mașini de închiriat

Volkswagen Polo este unul dintre modelele adoptate cu ușurință în întreaga lume de această piață a mașinilor închiriată. Compactă, elegantă, Volkswagen Polo rămâne în continuare una dintre cele mai vânate mașini de către clienții firmelor de rent a car.

Faptul că este o marcă nemțească a contat, evident, pentru toți șoferii. Volkswagen Polo are și o istorie interesantă în piața rent a car. Incepand din anul 1976, acest autovehicul putea fi gasit in orice firma de inchirieri masini din Marea Britanie. De asemenea, din anul 1982, marca Volkswagen Polo se regăsea în flota fiecarei companii din Europa (trebuie precizat că ne referim la țările cu sistem democrat ) care închiria mașini.

Skoda Octavia pare mașina ideală în regim rent a car

Skoda Octavia rămâne în top care, țineți minte, are o ordine aleatorie. Skoda Octavia îmbină cel mai bine gama de business cu prețul accesibil oamenilor. Încăpătoare și elegantă în același timp, Skoda Octavia ne-a cucerit, în atâția ani, prin fiebilitate, confort și siguranță.

Poate fi adaptată cu ușurință pentru o întâlnire de afaceri sau pentru o drumeție de familie. Evident, nu o putem compara cu un 4&4, cum este Peugeot 3008. Dar spațiul și confortul se regăsesc din plin la Skoda Octavia, care are 5 locuri, iar capacitatea portbagajului este de 1500 de litri.

Singurul aspect neplăcut pentru cel care o închiriază poate fi consumul, deși Skoda Octavia nu trebuie încadrată în categoria mașinilor care au un consum uriaș. Numai că fiind un autovehicul de alte dimensiuni, consumul este mult diferit de mașinile micuțe, cum e Fiat 500.  În oraș, media de consum al unei Skoda Octavia e de 8.3 la suta, iar pentru extra-urban, consumul va fi de 6 la suta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *