Bine ai venit laCaroutis!
+4 0747 134 901

Inchirieri auto Aeroport Bucuresti Otopeni

Rent a car Bucuresti

Caroutis va ofera posibilitatea de a alege dintr-o flota variata de autoturisme extrem de bine pregatite și intretinute, pe care le puteti inchiria de la Aeroportul ,,Henri Coanda” Bucuresti Otopeni Puncte de fidelitate, reduceri pentru platile realizate online cu cardul și alte beneficii importante: acestea sunt elementele pe care vi le punem la dispozitie atunci cand inchiriati o masina în Bucuresti!

Inchiriaza o masina ieftina în Aeroportul Bucuresti Otopeni și beneficiaza de servicii calitative cu Pachetul de protectie Risc Zero

Care sunt autoturismele pe care le poti inchiria în Bucuresti?

og-img-1

Bucurestiul este cel mai mare oras din Romania, iar acest lucru atrage dupa sine un trafic extrem de intens, mai ales la ore de varf. Soferii care nu vor sa depinda de mijloacele de transport în comun pot apela, insa, cu incredere la serviciul de inchirieri auto de la Caroutis, indiferent daca au nevoie de un autoturism în interes personal sau profesional!

Considerat a fi ,,Micul Paris”, Bucurestiul este o destinatie aparte, care ofera celor ce il viziteaza numeroase atractii turistice insemnate. De la Palatul Parlamentului, care este una dintre cele mai mari cladiri din lume, fiind vizibil din spatiu, pana la Parcul Herastrau, care se intinde pe o suprafata de circa 200 de hectare și terasele animate, unde atmosfera plina de vibratii aduce zambete pe buze, Bucurestiul merita a fi descoperit în tihna, fara ca turistii sa depinda de mijloacele de transport în comun!

Muzeele, salile de expozitii și teatrele merita și ele explorate, oferind turistilor numeroase activitati interesante pentru timpul liber!

Ce conditii trebuie sa indeplineasca soferii pentru a inchiria o masina?

Solicitantii trebuie aiba cel putin 19 ani impliniti și sa dispuna de permis de conducere de minimum un an. În cazul în care beneficiarii au nevoie de un sofer suplimentar, atunci trebuie sa furnizeze catre Caroutis și permisul de conducere al acestuia. În cazul în care permisul de conducere al solicitantilor este scris cu caractere non-romane, atunci firma de inchirieri solicita un carnet de conducere international.

Preturi de inchiriere

Preturile pentru inchirieri auto în Bucuresti pornesc de la 11,95 de euro pe zi și pot ajunge pana la 78 de euro, în functie de masina pe care soferii si-o doresc.

În dreptul fiecarui tip de autoturism, conducatorii auto pot gasi informatii tehnice despre acesta, pentru a putea alege cat mai usor varianta preferata!

Modalitati de plata

Caroutis Rent a Car accepta urmatoarele modalitati de plata:

 • Master Card
 • Visa

Plata în numerar ori cu cardul de debit sunt acceptate doar în cazul în care soferii aleg pachetul de Protectie cu Risc Zero, exceptie facand clasele Premium și Luxury.

Responsabilitatile soferilor în timpul perioadei de inchiriere auto

În cazul în care conducatorii auto sunt amendati în timp ce folosesc un autoturism inchiriat, ei trebuie sa se ocupe personal de achitarea contraventiilor

 • taxele trebuie suportate de catre soferi: taxe de congestive, taxe de pod, taxe pentru parcarile cu plata, taxe pentru autostrada;
 • returnarea autoturismului trebuie realizata la data și ora care au fost stabilite impreuna cu reprezentantii Caroutis;
 • masina inchiriata trebuie sa aiba plinul facut în momentul returnarii;
 • în cazul în care soferii returneaza masinile intr-o alta locatie decat cea stabilita, vor fi nevoiti sa plateasca o taxa suplimentara.

Drepturile și obligatiile conducatorilor auto

Atunci cand apeleaza la serviciul de inchirieri auto, soferii auto au urmatoarele drepturi:

 • preturile aferente inchirierii trebuie sa includa costurile obligatorii aferente intretinerii autoturismelor. În cazul în care soferii solicita servicii suplimentare, asa cum sunt asigurarea Zero Risc, GPS ori sofer aditional, tarifele aferente acestora trebuie sa se regaseasca în confirmarea rezervarii și în contractul incheiat cu Caroutis Rent A Car;
 • clauzele abuzive nu sunt permise în Romania: în cazul în care solicitantii regasesc o astfel de clauza în contract, trebuie sa contacteze imediat reprezentantii firmei de inchiriere auto.

În ceea ce priveste obligatiile solicitantilor, ele sunt:

 • autoturismele inchiriate trebuie returnate în aceeasi stare tehnica în care au fost predate beneficiarilor;
 • soferii trebuie sa anunte firma de inchirieri daca au nevoie de prelungirea perioadei de inchiriere;
 • conducatorii auto trebuie sa suporte o taxa suplimentara în cazul în care nu returneaza autoturismele la timp.

Palatul Parlamentului

Cu o suprafata de 365.000 de metri patrati, Palatul Parlamentului, cunoscut și sub denumirea de ,,Casa Poporului” este un imobil impresionant, care ocupa un loc fruntas în Cartea Recordurilor cand vine vorba despre cele mai mari cladiri administrative din lume.

Imobilul a fost ridicat în perioada comunista și a fost realizat aproape 100% din materiale romanesti.

Palatul Parlamentului este deschis astazi pentru publicul larg, putand fi vizitat impreuna cu ghizi turistici, care ofera vizitatorilor informatii esentiale despre cladire atat în limba romana, cat și în alte limbi straine.

Palatul Parlamentului
Parcul Regele Mihai I

Parcul Regele Mihai I

Cunoscuta de catre toata lumea drept Parcul Herastrau, aceasta destinatie din Bucuresti reprezinta o oaza de relaxare, în care oamenii se pot plimba pe aleile serpuinde, se pot bucura de o plimbare cu vaporasul pe lac sau pur și simplu pot pedala alaturi de cei dragi.

În incinta parcului exista numeroase terase și restaurante, unde vizitatorii se pot opri pentru un popas și pentru o masa copioasa.

Arcul de Triumf

În proximitatea Parcului Herastrau se regaseste Arcul de triumf, un simbol national al Romaniei. Este vorba despre un monument care masoara 27 de metri inaltime și care a fost ridicat în perioada 1921-1922 pentru a celebra proclamarea Unirii.

Stilul arhitectural al acestui imobil este cu totul deosebit, în exterior fiind reprezentate atent scene din luptele pe care ostasii romani le-a dus odinioara pentru libertate!

Arcul de Triumf
Arcul de Triumf

Ateneul Roman

Ateneul Roman reprezinta principala sala de concrete din Romania, fiind reprezentata un stil arhictectural neoclasic și eclectic.

Aceasta cladire se afla pe Calea Victoriei, chiar în inima Bucurestiului, gazduind astazi sediul Filarmonicii ,,George Enescu”.

Muzeul Taranului Roman

Arta populara reprezinta un motiv de mandrie pentru romani, iar cei care isi doresc sa petreaca o zi relaxanta în Bucuresti pot alege calea Muzeului Taranului Roman.

Case din toate zonele Romaniei sunt ridicate aici, pentru ca vizitatorii sa vada cum traiau odinioara satenii și care erau ustensilele pe care le foloseau în agricultura.

Muzeul Taranului Roman

Centrul vechi

Terase cochete, arome parfumate de mancaruri și clincheturi de pahare ciocnite cu zambet: acestea sunt ingredientele principale care transforma Centrul vechi din Bucuresti intr-o atractie potrivita pentru cei dornici de distractie.

Aflat chiar langa Piata Unirii, Centrul vechi este vibrant atat ziua, cat și noaptea, fiind punctul zero al atmosferei relaxante și placute din Capitala!

Parcul Regele Mihai I

În proximitatea fiecarei atractii turistice din Bucuresti exista parcari publice și private, care pot fi folosite de catre conducatorii auto care folosesc serviciul de inchirieri auto. De preferat este ca soferii sa aleaga locuri sigure, în care sa isi poata lasa autoturismele pret de cateva ore, astfel incat la intoarcere, acestea sa fie în aceeasi stare în care le-au lasat !

Plimbarile cu masina prin Bucuresti sunt interesante atat ziua, cat și la ceas de seara, motiv pentru care turistii trebuie sa bifeze cat mai multe dintre atractiile pe care le au la dispozitie!