Bine ai venit laCaroutis!
+4 0747 134 901

Inchirieri auto Cluj Napoca Aeroport

Rent a car Cluj

Caroutis Car Rental iti ofera variante diverse in materie de autoturisme, pentru a putea descoperi orasul in voie si pentru a economisi timp.

Obtii reduceri semnificative atunci cand platesti online, cu cardul, dar si puncte de fidelitate pe care le poti folosi data viitoare.

Descopera ce tipuri de autoturisme poti inchiria in Cluj-Napoca!

og-img-1

Cluj-Napoca se numara printre cele mai mari și mai frumoase orase din Romania, fiind un centru academic preferat de catre tinerii studenti din tara, dar și din strainatate. Situat chiar în inima Transilvaniei, orasul Cluj dateaza inca din anul 106, iar de-a lungului timpului a cunoscut o dezvoltare infloritoare. Astazi, aici vin turisti din intreaga lume, care isi doresc sa descopere frumusetile din imprejurimi și sa se bucure de atmosfera vibranta a asezamantului.

Pentru a profita cat mai mult de timpul petrecut în acest oras, cea mai buna solutie pe care turistii o au la dispozitie este aceea de a beneficia de serviciile rent a car Cluj. Avand o masina foarte bine intretinuta la dispozitie, turistii se pot plimba în voie, pot vizita toate atractiile care dainuie aici și nu mai depind de mijloacele de transport în comun.

Orice autoturism din flota auto Caroutis rental poate fi obtinut usor, în urma unei rezervari realizate online sau telefonic, pentru ca la sosirea în Cluj, turistii sa poata intra în posesia masinii cat mai usor cu putinta!

Ce conditii trebuie sa indeplineasca soferii pentru a inchiria o masina?

Solicitantii trebuie aiba cel putin 19 ani impliniti și sa dispuna de permis de conducere de minimum un an. În cazul în care beneficiarii au nevoie de un sofer suplimentar, atunci trebuie sa furnizeze catre Caroutis și permisul de conducere al acestuia. În cazul în care permisul de conducere al solicitantilor este scris cu caractere non-romane, atunci firma de inchirieri solicita un carnet de conducere international.

Preturi de inchiriere

Preturile pentru inchirieri auto în Bucuresti pornesc de la 11,95 de euro pe zi și pot ajunge pana la 78 de euro, în functie de masina pe care soferii si-o doresc.

În dreptul fiecarui tip de autoturism, conducatorii auto pot gasi informatii tehnice despre acesta, pentru a putea alege cat mai usor varianta preferata!

Modalitati de plata

Caroutis Rent a Car accepta urmatoarele modalitati de plata:

 • Master Card
 • Visa

Plata în numerar ori cu cardul de debit sunt acceptate doar în cazul în care soferii aleg pachetul de Protectie cu Risc Zero, exceptie facand clasele Premium și Luxury.

Responsabilitatile soferilor în timpul perioadei de inchiriere auto

În cazul în care conducatorii auto sunt amendati în timp ce folosesc un autoturism inchiriat, ei trebuie sa se ocupe personal de achitarea contraventiilor

 • taxele trebuie suportate de catre soferi: taxe de congestive, taxe de pod, taxe pentru parcarile cu plata, taxe pentru autostrada;
 • returnarea autoturismului trebuie realizata la data și ora care au fost stabilite impreuna cu reprezentantii Caroutis;
 • masina inchiriata trebuie sa aiba plinul facut în momentul returnarii;
 • în cazul în care soferii returneaza masinile intr-o alta locatie decat cea stabilita, vor fi nevoiti sa plateasca o taxa suplimentara.

Drepturile și obligatiile conducatorilor auto

Atunci cand apeleaza la serviciul de inchirieri auto, soferii auto au urmatoarele drepturi:

 • preturile aferente inchirierii trebuie sa includa costurile obligatorii aferente intretinerii autoturismelor. În cazul în care soferii solicita servicii suplimentare, asa cum sunt asigurarea Zero Risc, GPS ori sofer aditional, tarifele aferente acestora trebuie sa se regaseasca în confirmarea rezervarii și în contractul incheiat cu Caroutis Rent A Car;
 • clauzele abuzive nu sunt permise în Romania: în cazul în care solicitantii regasesc o astfel de clauza în contract, trebuie sa contacteze imediat reprezentantii firmei de inchiriere auto.

În ceea ce priveste obligatiile solicitantilor, ele sunt:

 • autoturismele inchiriate trebuie returnate în aceeasi stare tehnica în care au fost predate beneficiarilor;
 • soferii trebuie sa anunte firma de inchirieri daca au nevoie de prelungirea perioadei de inchiriere;
 • conducatorii auto trebuie sa suporte o taxa suplimentara în cazul în care nu returneaza autoturismele la timp.

Strada în oglinda

Cunoscuta oficial drept strada Iuliu Maniu, strada ,,în oglinda” reprezinta una dinte cele mai populare atractii din Transilvania și, în acelasi timp, un simbol al orasului Cluj-Napoca.

Turistii pot ajunge aici foarte usor datorita inchirieri masini Cluj și, cu siguranta vor fi incantati sa descopere o atmosfera unica. În capatul vestic al strazii, care se deschide spre Piata Unirii exista 2 cladiri intr-o simetrie aproape perfecta, care incanta privirile trecatorilor prin arhitectura lor spectaculoasa.

În imediata lor proximitate se regaseste Palatul Banffy, dar și casa Wolphard-Kakas, ambele fiind considerate bijuterii ale acestui oras!

Strada în oglinda
Piata Unirii

Piata Unirii

Piata Unirii se afla în topul celor mai vechi piete din partea sud-estica a Europei, fiind un loc excelent pentru promenada. Chiar în centrul pietei, cei ce ajung aici pot descoperi Biserica sfantul Mihail, dar și statuia lui Matei Corvin.

Este vorba despre o destinatie accesibila atat pentru localnici, cat și pentru turisti, intrucat în preajma sa exista numeroase parcari publice, dar și private unde pot fi lasate cu incredere masinile de la inchirieri auto Cluj Napoca.

Gradina Botanica

Intinsa pe aproximativ 14 hectare de teren, unde sunt ingrijite cu atentie mai bine de 10.000 de plante medicinale, dar și ornamente naturale, Gradina Botanica merita interesul turistilor, indiferent de anotimp.

De exemplu, primavara, peste 100 de specii interesante de lalele, alaturi de narcise, zambine, dar și petunii parfumeaza acest loc! Mai tarziu, trandafiri se deschid în lumina razelor soarelui de vara și de toamna, colorand peisajul și oferindu-le vizitatorilor o atmosfera de vis în care sa petreaca o dupa-amiaza!

Gradina Botanica
Cetatuia

Cetatuia

Lasandu-si masinile de la rent a car Cluj aeroport la baza fortificatiei, oaspetii care ajung la Cetatuie pot descoperi un amplasament care dateaza inca din perioada habsurgica.

Aflata la aproximativ 400 de metri altitudine, Cetatuia ofera turistilor posibilitatea de a se bucura de o priveliste de neuitat asupra intregului oras! Mai mult, restaurantele de aici isi deschid portile în fiecare anotimp, schimbandu-si meniurile mereu, pentru a fi pe placul oaspetilor!

Bastionul Croitorilor

O alta destinatie impresionanta, la care se poate ajunge datorita inchirieri masini Cluj este Bastionul Croitorilor.

Este vorba despre un turn extrem de bine conservat de pe teritoriul Romaniei, cu mentiunea ca numele sau provine de la breasla mestesugarilor de odinioara. Linistea și arhitectura ce aminteste de vremurile stravechi sunt cele 2 elemente pe care turistii le vor gasi aici intotdeauna!

Bastionul Croitorilor

Castelul Banffy

Desi situat la aproximativ 30 de kilometri, Castelul Banffy merita vizitat prin serviciul inchirieri masini Cluj.

Oricine are la dispozitie o masina poate sosi aici la orice ora. Este vorba despre locul care an de an gazduieste festivaluri de renume și care, din punct de vedere arhitectural, se face remarcat prin stilul baroc și elementele neoclasice, impletite frumos cu cele romantice.

Castelul Banffy

Cluj-Napoca este un oras prietenos din punct de vedere administrativ, dispunand de parcari generoase, în care oricine isi poate lasa autoturismele de la rent a car Cluj ieftin.

Avand la indemana o masina cu care sa se poata deplasa, turistii pot descoperi cat mai multe dintre frumusetile acestei destinatii și se pot deplasa oriunde isi doresc!