Bine ai venit laCaroutis!
+4 0747 134 901

Inchirieri auto Sibiu aeroport

Rent a car Sibiu

La Caroutis puteti gasi o gama larga de autoturisme de buna calitate, bine intretinute, pe care le puteti inchiria din Aeroportul din Sibiu. Puteti obtine reduceri cu ajutorul punctelor de fidelitate acumulate, pentru platile realizate online, cu cardul. Puteti avea parte de toate aceste beneficii daca alegeti sa inchiriati o masina in Sibiu de la Caroutis.

Inchiriati o masina ieftina din Aeroportul din Sibiu si bucurati-va de servicii de cea mai buna calitate cu Pachetul de protectie Risc Zero.

Care sunt autoturismele pe care le poti inchiria în Sibiu?

Datorita zonei în care se afla și a istoriei din spatele sau, Sibiul este cunoscut și sub denumirea de Hermannstadt, fiind un oras reprezentativ pentru Romania atat din punct de vedere cultural, cat și economic și turistic. Diversitatea culturala este o caracteristica specifica a acestui loc, fiind principalul motiv pentru care foarte multi tineri il aleg pentru a-si urma studiile, dar și motivul pentru care turistii nu ezita sa vina aici în fiecare an intr-un numar impresionant.

Serviciul de inchirieri auto Sibiu vine în sprijinul tuturor celor care isi doresc sa se bucure de confort și, în acelasi timp sa descopere orasul care nu demult era considerat drept Capitala Europeana. Soferii trebuie doar sa isi faca o rezervare în acest sens inainte de a ajunge aici, pentru a putea prelua masina dorita cat mai usor cu putinta!

Ce conditii trebuie sa indeplineasca soferii pentru a inchiria o masina?

Solicitantii trebuie aiba cel putin 19 ani impliniti și sa dispuna de permis de conducere de minimum un an. În cazul în care beneficiarii au nevoie de un sofer suplimentar, atunci trebuie sa furnizeze catre Caroutis și permisul de conducere al acestuia. În cazul în care permisul de conducere al solicitantilor este scris cu caractere non-romane, atunci firma de inchirieri solicita un carnet de conducere international.

Preturi de inchiriere

Preturile pentru inchirieri auto în Bucuresti pornesc de la 11,95 de euro pe zi și pot ajunge pana la 78 de euro, în functie de masina pe care soferii si-o doresc.

În dreptul fiecarui tip de autoturism, conducatorii auto pot gasi informatii tehnice despre acesta, pentru a putea alege cat mai usor varianta preferata!

Modalitati de plata

Caroutis Rent a Car accepta urmatoarele modalitati de plata:

 • Master Card
 • Visa

Plata în numerar ori cu cardul de debit sunt acceptate doar în cazul în care soferii aleg pachetul de Protectie cu Risc Zero, exceptie facand clasele Premium și Luxury.

Responsabilitatile soferilor în timpul perioadei de inchiriere auto

În cazul în care conducatorii auto sunt amendati în timp ce folosesc un autoturism inchiriat, ei trebuie sa se ocupe personal de achitarea contraventiilor

 • taxele trebuie suportate de catre soferi: taxe de congestive, taxe de pod, taxe pentru parcarile cu plata, taxe pentru autostrada;
 • returnarea autoturismului trebuie realizata la data și ora care au fost stabilite impreuna cu reprezentantii Caroutis;
 • masina inchiriata trebuie sa aiba plinul facut în momentul returnarii;
 • în cazul în care soferii returneaza masinile intr-o alta locatie decat cea stabilita, vor fi nevoiti sa plateasca o taxa suplimentara.

Drepturile și obligatiile conducatorilor auto

Atunci cand apeleaza la serviciul de inchirieri auto, soferii auto au urmatoarele drepturi:

 • preturile aferente inchirierii trebuie sa includa costurile obligatorii aferente intretinerii autoturismelor. În cazul în care soferii solicita servicii suplimentare, asa cum sunt asigurarea Zero Risc, GPS ori sofer aditional, tarifele aferente acestora trebuie sa se regaseasca în confirmarea rezervarii și în contractul incheiat cu Caroutis Rent A Car;
 • clauzele abuzive nu sunt permise în Romania: în cazul în care solicitantii regasesc o astfel de clauza în contract, trebuie sa contacteze imediat reprezentantii firmei de inchiriere auto.

În ceea ce priveste obligatiile solicitantilor, ele sunt:

 • autoturismele inchiriate trebuie returnate în aceeasi stare tehnica în care au fost predate beneficiarilor;
 • soferii trebuie sa anunte firma de inchirieri daca au nevoie de prelungirea perioadei de inchiriere;
 • conducatorii auto trebuie sa suporte o taxa suplimentara în cazul în care nu returneaza autoturismele la timp.

Podul Minciunilor

Vestitul Pod al miniciunilor este considerat a fi unul dintre simbolurile Sibiului. Aflat chiar în centrul istoric, acest pod este invaluite în legende care mai de care mai interesante.

Poate cea mai populara dintre ele este cea conform careia podul ar avea "urechi" și poate conduce la desconspirarea oricarei minciuni.

Aceasta atractie face legatura dintre Piata mica și Piata Huet, fiind totodata cel mai vechi pod realizat din fonta de pe intreg teritoriul tarii noastre!

Podul Minciunilor
Gradina Zoologica

Gradina Zoologica

Infiintata în anul 1929, Gradina Zoologica din Sibiu este cea mai veche din Romania, fiind vorba despre primul loc în care au existat vreodata zebra pe teritoriul tarii.

Cele peste 40 de specii de animale, printre care tigri, lei, lupi albi, dar și camile isi asteapta turistii în fiecare an.

În imediata vecinatate a gradinii exista o parcare perfecta pentru soferii care vor sa-si lase autoturismele de la Rent car Sibiu airport, astfel incat sa se poata plimba în voie pret de cateva ore!

Turnul Sfatului

Turnul Sfatului se afla chiar la intersectia dintre Piata mare și Piata Mica, fiind vorba despre un simbol reprezentativ al orasului Sibiu. De la etajul al saptelea al turnului, oaspetii pot admira o superba panorama asupra orasului!

Turnul Sfatului
Muzeul Astra

Muzeul Astra

Oricine poate ajunge la Muzeul Astra cu masini de inchiriat Sibiu. Cele peste 90 de hectare gazduiesc interesante case din toate zonele tarii, aceasta destinatie fiind perfecta pentru iubitorii de plimbari în aer liber. Creatii traditionale, ateliere de prelucrare a lemnului, dar și case: toate se regasesc aici, spre incantarea vizitatorilor!

Piata Mare

Piata Mare

Piata Mare din Sibiu dateaza inca din anul 1366 și este punctul zero al acestui oras. Astazi, intreaga zona este pietonala, iar targuri de diferite tipuri au loc aici peste an. Daca odinioara negustorii isi aduceau aici marfa, pentru a o vinde, astazi turistii pot sa se bucure de arhitectura cladirilor dimprejur, dar și de o cafea sau de o limonada la una dintre numeroasele terase!

Serviciul de mașini de închiriat Sibiu reprezinta metoda perfecta, prin care turistii pot descoperi cat mai multe dintre atractiile orasului! Nemaifiind nevoiti sa depinda de mijloacele de transport, oaspetii Sibiului economisesc foarte mult timp și, în acelasi timp au parte de confortul pe care il merita!

Descopera ce variante ai cand vrei sa inchiriezi o masina!

Indiferent de tipul de autoturism pe care ti-l doresti, Caroutis Car Rental iti poate oferi varianta potrivita pentru tine. Platind online, cu cardul poti obtine reduceri substantiale, iar mai apoi și puncta de fidelitate, pe care le poti utiliza la o inchiriere viitoare.