Bine ai venit laCaroutis!
+4 0747 134 901

Inchirieri auto Timisoara aeroport

Inchiriaza o masina ieftin in TimisoaraTraian Vuia Airport si beneficiaza de servicii calitative cu Pachetul de protectie Risc Zero

...

Beneficiile inchirierii unei masini in Timisoara de la Caroutis

 • transfer de la aeroport la agentia Caroutis gratuit
 • reduceri la plata online cu cardul
 • acumuleaza puncte de fidelitate
 • aprobare a rezervarii in cateva minute
 • ajutor specializat telefonic
 • oferte personalizate

Informatii suplimentare si intrebari frecvente privitoare la serviciul de inchirieri auto TimisoaraTraian Vuia Airport

Pretul pentru inchirierea unei masini in Timisoara:

Pretul poate incepe de la 5 Euro / zi, in functie de masina aleasa si de perioada din an.

Pot lasa masina oriunde in Romania sau doar in Timisoara?

Masina poate fi returnata la oricare dintre locatiile Caroutis si, contra-cost, in orice alta locatie la alegere.

Care este varsta minima de la care pot inchiria o masina de la Caroutis in Timisoara?

Pentru a inchiria o masina la Caroutis, in Timisoara, varsta minima este de 19 ani si minimum 12 luni vechime de la dobandirea permisului de conducere.

Permis de conducere necesar pentru a inchiria o masina in Timisoara, Romania:

Șoferul principal și orice șoferi suplimentari trebuie să furnizeze un carnet de conducere emis pe numele lor.

Este necesar un permis de conducere international daca permisul este scris cu caractere non-romane.

Documente necesare pentru inchirerea unei masini in Timisoara, Romania

Sunt necesare: permis conducere valabil si buletin sau pasaport in original.

Metode de plata acceptate la Caroutis Rent a Car:

Plata in numerar sau cu cardul de debit sunt permise doar daca pachetul de Protectie cu Risc Zero a fost achizitionat, cu exceptia claselor Premium si Luxury (vezi art 10. Servicii si Protectii de Raspundere). In caz contrar, clientul trebuie obligatoriu sa prezinte un Card de Credit la preluarea masinii.

Carti de credit acceptate:

 • MasterCard
 • Visa

Responsabilitatile clientului atunci cand inchiriaza o masina:

 • Ești responsabil de orice taxe și amenzi, inclusiv taxe de utilizare, taxe de congestie, amenzile pentru viteză și amenzile de parcare sau de trafic.
 • Toll fee (taxe de pod, autostrada etc) - Fiți atent/ă la taxele de drum pentru anumite șosele, deoarece acestea nu sunt incluse în prețul închirierii. În funcție de locație, este posibil să existe modalități diferite pentru plata taxelor de drum. Rugați personalul de la ghișeu să vă explice, la preluarea mașinii.
 • Reguli pentru preluare-predare in locatii diferite - Daca doriti sa preluati masina intr-o locatie si sa o predati in alta, Caroutis poate solicita o taxa in plus pentru a acoperi costulm de returnare a masinii in locatia de preluare. Este necesar sa se notifice solicitarea de inchirieri cu preluare /predare in locatii diferite. Daca veti preda masina in alta locatie decat s-a specificat in rezervare si contract, veti plati o taxa de penalizare. Costul acestui serviciu se va confirma dupa ce veti face rezervarea.

Ce inseamna sa inchiriezi o masina fara nici un tip de asigurare?

Toate vehiculele au polita RCA obligatorie pentru daunele cauzate tertilor in perioada mentionata in Contractul de inchiriere. In cazul unui incident, indiferent de raspundere, documentele care verifica daunele sunt obligatorii. Pentru a inchiria o masina fara nici un tip de asigurare, majoritatea companiilor vor solicita un card de credit valabil pe numele soferului principal in vederea blocarii contributiei in caz de daune, denumita garantie sau exces. Garantia reprezinta contributia clientului indiferent de partea responsabila pentru eveniment, la o suma minima blocata la inceputul inchirierii, pentru furtul sau deteriorarea vehiculului inchiriat. Daca autoturismul inchiriat este returnat in aceleasi conditii in care a fost preluat, Garantia va fi rambursata integral odata ce masina a fost returnata.

Drepturile si obligatiile clientului atunci cand inchiriaza o masina in Timisoara, Romania

Desi nu exista norme specifice care sa reglementeze serviciile de inchirieri auto Timisoara sau in Romania, beneficiati de unele drepturi ce se aplica serviciilor in general. Este important ca:
Pretul inchirierii sa includa costurile obligatorii (de exemplu: taxe de drum, taxe de parcare); Serviciile optionale pe care doriti sa le achizitionati (de exemplu: asigurare zero risc, GPS, sofer aditional) trebuie regasite in confirmarea rezervarii sau contract.
Clauzele abuzive sunt interzise in Romania. Daca intampinati o clauza abuziva si semnati contractul, clauza ramane in continuare abuziva si nu trebuie sa o onorati. Acordati atentie detaliilor precum pret inchiriere, pret asigurare, extraoptiuni, cost daune, garantie, restrictii de varsta si daca puteti parasi tara cu masina inchiriata.
Intra in responsabilitatea dumneavoastra sa verificati starea si conditia masinii, iar pentru siguranta puteti opta sa pozati sau sa filmati autoturismul inchiriat, inainte de a parasi biroul de inchirieri. In general, companiile de inchirieri nu accepta observatiile facute ulterior.
Atentie, costul combustibilului nu intra in pretul inchirierii, iar pentru a evita costurile suplimentare ce pot aparea, este necesar sa returnati autoturismul cu acelasi nivel de comubustibil de la momentul preluarii.